Värmande fotmassage

Har inte skrivit på ett tag. Det betyder absolut inte heller lat när det gäller min filtning. Kommit ett steg ytterligare när det gäller kulor och fått till en riktigt bra snitts på det hela. Fick tipset att inte använda ull med för långa fibrer för då viker sig fibrerna. Fler ändar gör också att fibrerna sätter ihop sig bättre. Så till slut!

Sedan har jag som sagt börjat på Ullakademin på folkhögskolan i Kyrkerud, Årjäng och är där ungefär en helg per månad. Förra gången gjorde vi bilder – inte min grej! Har ingen inspirationen och blir aldrig riktigt nöjd, medan andra på utbildningen tycker att det ät toppen. Och så ska det ju vara! Denna sista gång gjorde vi tofflor och andra fotbeklädnader. Det tyckte jag var utvecklande! Gjorde ett par orange tofflor med lockar från Gotlandsfår. Redan använt dem mycket! Gav också bort ett par tofflor till min far i födelsedagspresent inklusive fotmassage. Hade gjort dem nästan klara innan och sedan gjorde jag filtade jag det sista direkt på hans fötter. Mycket uppskattat!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln