Grupp i Skåne

Carin Elofsson och Anneli Richardsson i full fart. Carin Elofsson och Anneli Richardsson i full fart.

Vi är ett antal ”filtningsaddicted” i Skåne som sporadiskt hållit kontakt via mejl, Skype och Facebook under senaste året. med samma intresse och vill alla att fler ska få upp ögonen och inse bredden inom filtning. Några av oss hade träffats innan, men aldrig alla vid samma tillfälle. Det ändrade vi på förra helgen när träffades en fredag-lördag i Tomelilla. Enormt givande även om vi början var lite trevande. Vad ville vi ha ut av att träffas? Vad har vi gemensamt? Ingen av oss har så mycket tid, så vi ville alla känna att det gav något framåt. Utan att formellt besluta något kom vi en bit på väg.

Nu så här en vecka efteråt har jag kommit på mig själv att en av de viktigaste sakerna vi gjorde under helgen var just att ses, skratta ihop, prata om vårt gemensamma intresse och dela med oss av erfarenheter och tips. När jag var i ateljén i förra veckan kom jag plötsligt på mig själv småle för även om jag var ensam kände jag mig inte lika ensam längre.

Etiketter: nätverk

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln