Skrämmande inlägg!

Hur kan man tycka att filtning inte har något "with a bit of edge or indy feel" eller "felted products are not right"? Detta är gjort av Moira Davis. Hur kan man tycka att filtning inte har något "with a bit of edge or indy feel" eller "felted products are not right"? Detta är gjort av Moira Davis.

Fick delat en ett intressant, men skrämmande inlägg på Facebook för några dagar sedan. Det var publicerat i gruppen ”Wet felting”. Det stor att
I recently applied to one of the main craft markets in our city and was rejected – which I can handle as I appreciate that there is limited size and organisers have a vision and quality control to manage and I go to other markets BUT I was really taken by their feedback ”our aim is to be more art and design and our target market are those looking something with a bit of edge or indy feel … felted products are not the right fit”.

Åter igen bekräftas det! Denna förutfattade bild om att filtning är något gammaldags och trist. Visserligen har Anne Mortimer som skrivit inlägget fått massor med supportkommentarer och ”Likes”, men frågan kvarstår:

-Hur ska vi göra för att motarbeta detta och ge en annan bild?

Etiketter: mode marknadsföra

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln