Annan intressant blogg

Läste idag ett blogginlägg om att klippa, tvätta och karda svensk gotlandsull skriven av Zara Tuulikki Rooke på den amerikanska sidan www.feltingandfiberstudio.com. Gjorde mig glad hur det vi har i Sverige kommer ut i fler länder och det är ett fint inlägg med många bilder.

Det  är fem filtare som ligger bakom sidan feltingandfiberstudio.com som förutom bloggen innehåller en hel del annat, stort som smått ihop samlat sedan starten 2011. Tittat runt en del. Vissa saker kändes inte så intressanta, andra mycket intressanta som exempelvis alla tips på ”tutorials”.Valet av det man tycker är intressant kan mycket väl hänga ihop med vilket intresse man har.

Hur som helt – kul att vi fick med lite om Sverige!

Etiketter: blogg

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln