Vill du vara med i bok?

Omslagen på de två tidigare böcker om filtnig som Textile Art gett ut. Omslagen på de två tidigare böcker om filtnig som Textile Art gett ut.

Mer om böcker. Denna gång är det om att Textil-link gör ett upprop och uppmanar filtare runt om i världen att skicka in bilder på sina objekt och kanske komma med i deras nästa bok med undertiteln ”Worldwide colours of felt”. Textile-link är en plattform för artister och designers med kärlek till textil. På den här plattformen kan du registrera ett konto och som sagt lägga upp bilder på dina objekt och därigenom skapa möjligheten att kanske komma med i någon av deras böcker. Har själv några av de böcker Textil-Link gett tidigare. Riktiga pärlor med underbar inspiration! Varje gång jag tittar i dem reflekterar jag också över hur många filtare det ändå finns runt om i olika länder även om jag ibland kan känna mig lite ensam.

Om du vill veta mer om hur du laddar upp bilder och skickar in ansökan om att vara med i nästa bok finner du här www.textil-link.com

Etiketter: böcker inspiration

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln