Invald i International Feltmakers Association!

Min kurs på HV gjorde att jag tyvärr inte kunde delta på årsmötet för International Feltmakers Association där jag idag blev invald i styrelsen som Cheif International Officer. Min kurs på HV gjorde att jag tyvärr inte kunde delta på årsmötet för International Feltmakers Association där jag idag blev invald i styrelsen som Cheif International Officer.
I har i kväll precis just nu fått reda på att jag blivit invald som Cheif International Officer i styrelsen för International Feltmakers Association! Föreningen har just nu årsmöte i The Friars, Aylesford, Kent, England. Så glad! Hoppas att jag i denna post ska kunna bidra till att filtningen blir mer uppmärksammat och populärt både i Sverige och resten av världen!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln