Ullvecka på Hordaland fylke i Norge

Funderar över om det är jag som blivit mer uppmärksam på alla ullfestivaler eller om det är en uppåtgående trend och anordnas allt fler. Hur som helst, till hösten är det ytterligare en festival! Denna gång är det på Hordaland i Norge som är ett område som ligger en bit upp på norska västkusten med Bergen som största centralort. Festivalen pågår mellan 25 september och 4 oktober med kurser i filtning och stickning, föreläsning om ull och man kommer anordna en utställningar om gamla och nya koftor. Det är andra året som festivalen anordnas och aktiviteterna är tydligen utspridda på flera ställen inom området men kommuniceras och marknadsförs som en gemensam festival, Ullveka 15, och hemsidan www.ulluken.no.

Etiketter: festival fårfest

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln