Så fräckt!

Haft förmånen att vara i kontakt med Julia Åsberg som varit elev på Beckmans och just tagit sin examen. För ett par månader sedan ställde hon frågan om det fanns någon som kunde vara hennes handledare och hjälpa henne filta ett par jackor till sitt examensarbete. Till slut fick hon kontakt med Malin Ögland som hjälpte henne. I veckan fick jag se foton på resultatet. Så jäkla snygga och fräcka! Ja, du ser själv fotografierna här bredvid.

Det är precis det här som jag blir så inspirerad och glad av! Blandningen av att utnyttja en urgammal teknik och modern en tanke skapa något som är fräckt idag. Tycker så mycket om jackans rundade axlar och designen är dessutom smart i och med att det är så svårt att göra raka axlar som slutar direkt där axeln slutar. I och med att även om Julia gjorde 10 sådana jackor blir ju dessutom varje plagg lite unikt. Skulle gärna vilja ha en sådan jacka själv!

Fotografierna är tagna av Kristian Löveborg (övre) och Joanna Hüttner Lemoine (nedre).

Etiketter: mode utställning

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln