"PassionFilz – ViltPassie - Feltpassion". En filtutställning i tre länder!
 

PassionFilz är en vandringsutställning som just nu pågår i Siegburg, Tyskland. Utställningen är skapad av föreningen Textil-link och bygger på boken FeltPassion som de gav ut för ett par år sedan. Utställningen håller på till 21 juni, men ha tröst. Det är bara för att flytta objekten till Haarlem (strax utanför Amsterdam) i Holland där den öppnar igen den 22 augusti och sedan pågår till början av oktober. Efter Holland flyttar den sedan vidare till Prato i Toscana, Italien, och visas mellan 6 november till 19 december. Kanske har du möjlighet att se den på något av ställena? I så fall, här finns några bra länkar.

Etiketter: utställning

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln