Lär mer online!

Ett exempel på filt med struktur som jag gjorde på KreaTov förra året. Ett exempel på filt med struktur som jag gjorde på KreaTov förra året.

Ny teknik ger nya möjligheter som exempelvis filtningskurser online. Kan ju aldrig helt ersätta att träffa personer för då blir det ju en helt annan diskussion och möjlighet att ta på saker, men kan helt klart komplettera och öppna upp om resan är lång och dyr. En av dem som har online kurser är Fiona Duthie som bor i USA. Var inne på hennes hemsida www.fionaduthie.com och fann en sida där hon beskrev hur hennes kurser fungerar. Egentligen är de inte helt online, utan kan registrerar sig i ett klassrum, Fiona skickar ut instruktioner och till dessa finns det ett antal filmer man kan titta på. Sedan jobbar man var och en för sig och gör ett antal prov på ca 15 x 15 cm. Vårens kurser är avslutade, men den 6 juli öppnar hon upp för registrering till höstens. Priserna ligger på $149 för den längre kursen Surface Design in Feltmaking och $69 för de kortare Felt illumination och Felt Jewelry. Kan kanske vara något för dig som vill komma vidare och testa något nytt? Själv måste jag först se till att avsluta min CiFT cerifiering.

Etiketter: utbildning

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln