Mitt först IFA möte

Johanna Rösti, IFA Chairman, leder IFA mötet i Cardiff där beslut och diskussioner blandades med glada tillrop. Johanna Rösti, IFA Chairman, leder IFA mötet i Cardiff där beslut och diskussioner blandades med glada tillrop.

Var i helgen i Cardiff på mitt första IFA möte. Nyttigt att träffa de andra i kommitteen och diskutera vårt gemensamma arbete framåt. Min uppfattning är att IFA har en bra grund att stå på. Föreningen har en lång historia där grundaren Mary Buckett  bidrog till att det även finns en stor kunskap. Antalet medlemmar har under de senaste åren ökat och ligger nu en bra bit över 800 personer spridda över hela världen. I föreningen finns en stark vilja att sprida kunskapen om filtning vidare och samtidigt uppmuntra till att göra en bra kvalitet genom att erbjuda möjlighet till CiFT certifiering. Sedan man vill bli mer internationella och det är ju här jag kommer in! En utmaning som jag naturligtvis ser fram emot, men som jag också ser kommer att innebära mycket arbete.

Jag är fullkomligt övertygad om att filtning är något som sakta men säkert kommer att bli mer populärt allt eftersom fler upptäcker att filt inte länge behöver vara något tjockt, klickande utan lika gärna vara kan vara tunt och smidigt. Fler och fler vill också ha unika saker som passar just deras smak och de får gärna vara gjorda på ett hållbart sätt. Handfiltning går inte att massproducera. Hur man än gör blir varje objekt unikt.

Etiketter: ifa

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln