Slutet gott

Gjort en ny lampskärm. Blev det inte riktigt som jag ville även om jag hade gjort tester Lampskärmen fick inte vara för tunn för då stängde inte skärmen ute tillräckligt med ljus från sidorna och jag visste också att mönstret skulle vara oregelbundet helt i vitt. Räknade också ut krympningen. Misstaget var att jag envisades med att filta fast kanten upptill på stommen istället för att sy vilket gjorde att jag blev osäkert för då behövde jag lämna fibrerna som skulle filtas runt stommen orörda och filta resten. Förlorade koncentrationen och missade att några ställen blev tunna och tråden fastnade inte riktigt överallt 100 %. Efteråt inser jag att det var inte vara värt allt extra jobb. Ville ju naturligtvis ändå testa skärm och satte den på en golvlampa här i Frankrike. Och där passade den riktigt bra! Kändes riktigt modern mot dessa gamla väggar och det gör inte något att den inte är 100 % procent perfekt.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln