Två länkar

Vill tipsa dig om en länk. Det är Zara i Jämtland som delar med sig hur man tovar en fäll av råull. Har länge velat testa det själv, men inte vetat hur jag ska gå till väga. Nu har jag ingen ursäkt länge. Det är bara att klicka, läsa och testa!

Vill också passa på att påminna om att nu ligger katalogen till Mitchell's Antiques som håller i auktionen av Mary Burketts saker uppe. Utropspriset för mattan Mille Fleur Carpet ligger på 800-1200 pund. Inte mycket med tanke dess skönhet och allt arbete bakom. Finns också många andra fina filtade saker. Passa på att titta! Det är 1485 saker som är med i auktionen och mattan har utropsnummer 232. Övriga filtade saker har nummer 233-268 samt 1046-1049.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln