Bok från designtävling

Tycker det är intressant att plocka upp idéer och tankar från andra länder och när jag var i London för en dryg månad sedan var det en bok som fångade mitt intresse. Boken är utgiven av walesiska föreningen Cambrian Wool som i våras hade en utmaning till designers om att designa något med hjälp av 1kg kardad ull, 1kg ullgarn eller upp till 3 meter ulltyg gjort av ull från får från Cambrian Mountains. 128 designers deltog som bland annat Liz Clay, Claire Cawte (som gör helt fantastisk ecoprint!) och Allistair Covell som jag berättat om tidigare. Hittade en sida på FaceBook där man kan se en del av fotografierna, tyvärr inte så många av det artisterna gjort, men det är poetiska och inspirationsrika bilder. Mer information om de olika artisterna har de på sin hemsida.

Etiketter: design

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln