Kreativa kit

Beställ ett kit som skickas rakt hem till brevlådan. Varje kit innehåller både material, mönster och en steg-för-steg beskrivning. Beställ ett kit som skickas rakt hem till brevlådan. Varje kit innehåller både material, mönster och en steg-för-steg beskrivning.

Kreativt var min spontana tanke när jag såg filtningskitten på sidan crowsnest.ru. Sidan drivs drivs av ryska Lubov ihop med hennes man och det kreativa som hon gjort är att hon har tagit fram färdiga kit med mönster, material och steg-för-steg som du kan köpa online och få hem till brevlådan. Du köper helt enkelt ett kit så som du köper en stickning eller tyg och mönster och du väljer själv om du vill göra plagget i small, medium eller large. Alla storlekar finns i samma kit. Tittade på bilderna där de fotograferat inte bara modellen utan också hur själva kittet ser ut. Allt ser mycket professionellt ut och jag tycker framför allt om de klassiska herrvästarna.

Priset för ett kit ligger strax under $50 vilket blir ca 400 kr. Personligen kan tycka att ett sådant kit är superintressant när jag kört fast i modelltänkande och vill ett steg vidare.

Etiketter: material mönster

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln