Worldwide colours of felt

I veckan som gick fick jag ett mejl från Textil-link i Holland som påminde om deras nya filtningsbok som kommer nästa år och som har titeln Worldwide colours of felt. Det är tydligen inte helt klart med vilka som ska vara med för de skriver att de fortfarande väljer och plockar ut bland de som laddar upp bilder på deras sajt. Du kanske vill söka? I så fall hittar du mer info på deras sida http://textiellink.nl.

Personligen blev jag mer intresserad av en artisten Celeste Malvar-Stewart som laddat upp bilder för att vara med i boken och som de presenterade på sin sida. Celeste, som är amerikanska, designar kläder och accessoarer gjorda av lokal ull och återanvänd textil. Som jag förstår arbetar hon varje år fram en kollektion av unika plagg, gärna i samarbete med någon annan. Hon började med herrkläder, men idag är det främst dam som hon säljer under märket MALVAR = STEWART. Ta gärna en minut och titta på sidan www.malvarstewart.com.

Etiketter: ecomode mode design

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln