Nytt kursprogram från Wollknoll

Wollknolls nya kursprogram innehåller ett rikt program med kurser under hela 2016. Wollknolls nya kursprogram innehåller ett rikt program med kurser under hela 2016.

Så här i december börjar jag titta på vilka kurser som kan vara extra intressanta nästa år. Även om jag har förmånen att fylla med nya tips, trix och tekniker varje gång som jag är på Handarbetets vänner är det ändå kul att ibland göra en djupdykning och lära sig göra en viss sak som väska, jacka eller tavla ihop med en duktig filtare. Och när det gäller sådana kurser har jag ett extra gott öga till Wollknolls kursverksamhet. Upplever att de har lärare av absolut högsta klass. Inge Bauser, Charlotte Buch, Heidi Greb, Liz Clay, Maria Friese och Charity van der Meer är bara några av namnen. Har själv varit där två gånger och varit helnöjd. Förutom filtning har de även ett par kurser i ekoprint. Nu har deras nya katalog kommit och jag har konstaterat att hade jag pengar och var lite mer ledig skulle jag inte ha några problem att fylla hela 2016 med aktiviteter. Om du vill titta i den direkt finner du den här på deras hemsida, www.wollknoll.de.

Etiketter: teknik kurser

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln