Överraskning i julrushen

På vägen hem idag var jag tvungen att fixa med julklappar och annat smått så jag åkte till köpcentrum Väla i Helsingborg. Vanligtvis är jag en person som verkligen undviker köpcentrum men när har man många saker som man vill lösa snabbt är det helt klart effektivt. Och jag hade tur för det var inte så mycket folk, eller så är det så länge sedan jag var ute i julhandeln att jag inte sett förändringen av när fler och fler köper klappar online. Nåväl, på väg ut tillbaka till bilen svängde jag in på Pressbyrån för att köpa en halstablett och som alltid när jag glider förbi tidningsställen var jag tvungen att titta lite på omslagen för att se om det fanns någon tidning som kunde vara intressant att köpa. Och där, mitt bland tidningarna som handlade om hantverk och göra saker själv, ser jag en tysk tidning om filtning! Filz & Fertig. För mig är detta första gången jag ser en tidning som man kan köpa som lösnummer och som bara handlar om filtning. Naturligtvis blev jag glatt förvånad och samtidigt lite undrande. Om Pressbyrån tagit tidningen måste det finnas personer i omgivningen som är intresserade och köper den. Var är de? Hade varit kul att lära känna fler med samma hobby som bor i närheten. Tycker att med Network Ulla har jag kommit i kontakt med ganska många filtare i vårt avlånga land, men inte så många runt mig. Var håller dessa personer då hus?

Nyfiken som jag var tittade jag naturligtvis i tidningen för att skapa mig en uppfattning om innehållet. Tyvärr tyckte jag väl inte tidningen var den bästa. Bilderna var triviala och sakerna man instruerade för alla att göra var grova. Jag hade önskat att man visade lite mer av modern filtning och lade lite mer möda på att få läckra foton. Men som sagt, kul att en sådan tidning kommit till hyllan hos Pressbyrån!

Etiketter: tidning

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln