Sidor för dig

Tog tillfället och uppdaterade sidorna på den här sajten. Ville passa på när det var lite extra ledighet. Arbetar man heltid och har familj finns sällan den tid som behövs för att göra större förändringar. Med ett nytt år kommer också information om nya aktiviteter så en av de saker jag gjort är att jag har uppdaterat listan med kurser. I och med att de flesta kurser sker i lokala föreningar eller att ett antal personer bildar en grupp och kontaktar en filtare är det svårt att få listan komplett, men den ger dig en start. Jag har också uppdaterat listan med leverantörer och skrivit in ett par ord om vad varje leverantör erbjuder och vidareutvecklat sidan Hur ull blir filt som nu innehåller en kort beskrivning av själva filtningsprocessen, olika typer av hår och olika tekniker. Information jag själv saknade när jag började filta.
 
Grunden till att jag startade den här sidan för två år sedan var just att när jag själv började filta tyckte jag det var svårt att finna samlad information om filtning i Sverige. Var fanns det kurser? Var kunde jag köpa material? Var kunde jag finna mer information och finna likasinnade? Hittade flera sajter i Frankrike, England och Tyskland, filtningsföreningar i Danmark och Norge, men nästan ingenting i Sverige. Tänkte att då får jag väl försöka ta tag i det och göra mitt bästa för gör jag någonting är i alla fall bättre än ingenting. Så på det sättet börjande Network Ulla och den här sajten som stegvis utvecklats. Titta gärna runt. Dessa sidor är för dig.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln