Internationellt möte i Skåne 2018!

Våren 2018 planerar Hemslöjden Skåne och International Feltmakers Association att tillsammans ordna ett internationellt filtningsmöte! Våren 2018 planerar Hemslöjden Skåne och International Feltmakers Association att tillsammans ordna ett internationellt filtningsmöte!

Äntligen verkar det gå i uppfyllelse! Våren 2018 blir det ett större internationellt möte i Sverige! International Feltmakers Association (IFA) och Hemslöjden Skåne slår påsarna ihop och låter IFA hålla sitt årsmöte i Landskrona för att tillsammans göra detta till en internationell kongress för alla intresserade filtare och ullälskare. Så glad! Detta är något jag har arbetat för och velat i flera år! Vill verkligen få hit många filtare från andra länder så att vi kan skapa fler kontakter, lära oss av varandra och föra vårt fina hantverk in i nya kreativa riktningar. Samtidigt ger det ett ypperligt tillfälle att marknadsföra vår fina svenska ull. Idag känner de flesta bara till gotlandsullen men det finns ju så mycket mer att erbjuda. Just nu är allt bara i sin linda. Inga datum är satta, men det verkar bli i början på maj när det skånska landskapet är som vackrast. Hemslöjden Skåne, IFA’s ordförande och jag kommer att under de närmaste månaderna arbeta fram datum och ramarna för ett program. Kommer att skriva om det mer på den här sidan allt eftersom saker faller på plats. Det kommer naturligtvis bli en hel del jobb och jag hoppas det kan finnas några som på olika sätt bistå till att detta blir ett så lyckat event som möjligt.
Möjligheten är för bra för att gå till spillo!.

Etiketter: ifa möte 2018

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln