KreaTov 2016

Bilder från KreaTov sommaren 2014. Bilder från KreaTov sommaren 2014.

Ibland verkar allt komma samtidigt. Just fått reda på att den 31 juli till 4 augusti 2016 är det dags för nästa Kreatov på Gotlands folkhögskola i Hemse. Årets tema är Tovad konst så här kan du lära dig att måla med ull eller att tillverka konstföremål i filt så som djur, skulpturer, mattor, kläder och smycken. Du kan också fördjupa dig i en teknik som du sedan kan använda för att skapa uttryck och känsla i ett filtat föremål. Anso Norling, som arbetar på Hemslöjden Gotland, hälsar att hon just nu arbetar med att få ihop kursprogrammet och hoppas kunna ta emot anmälningar efter den 1 februari 2016. Så håll ögon och öron öppna!

Etiketter: kreatov

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln