Ny kontakt gav Ull i Kubik

Ibland finns intressanta saker närmare än man tror! Har via en väninna fått kontakt med hemslöjden i Halland ”Du som brinner så för ull, du måste ju ta reda på mer om Ull i Kubik.” Hon sa det redan för ett halvår sedan, men det var inte förrän nu som jag tog tag i saken. Det visade ju sig vara ett större event än jag trodde med både föreläsningar, aktiviteter och utställning med försäljning. Inspirationen kommer från Fårfesten i Kil och första året var man på Getterön utanför Varberg 2011, med det blev snabbt för litet och då flyttade man till Varbergs fästning. I år ska man vara på Öströö Fårfarm utanför Varberg där man alltså öppnar grindarna för besökare den 9 oktober 2016. Tyvärr vet jag redan nu att jag inte kommer kunna vara där, men jag kommer göra allt för att komma dit nästa.
Om du vill läsa mer om Ull i Kubik har de hemsidan www.ullikubik.se

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln