Intressant vandrings-utställning

Soul of Felt är en vandringsutställning som jag tycker verkar mycket intressant om man vill se många riktigt bra filtade saker av många artister samtidigt. Den startar JungenForumKunst i Siegburg, Tyskland, i september 2016, fortsätter sedan till Atelier Fiberfusing utanför Amsterdam, Holland i november och avslutas sedan hos DHG, Dyeing House Gallery, i Prato, Italien, från mitten januari till mitten februari 2017.

Bakom projektet ligger just JungenForumKunst och DHG ihop med Ricarda Aßmann, Nina Demidova och Julia Struzh och utställningen ska visa verk av artister i Ryssland, Vitryssland, Ukraina, Baltiska länderna och Europa. Blandningennn av nationaliteter visar precis som de skriver att, filtning är gränsöverskridande och binder ihop människor utan tanke på politiska intressekonflikter mellan länder.
 
Gå gärna in på deras hemsida www.soul-of-felt.eu och titta på bilderna med exempel på vad varje artist gör. Skulle gärna åka och titta!

Etiketter: utställning

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln