Nyårslöfte 2017

Nu är det inte många timmar kvar på år 2016. För mig har det varit ett år med större förändringar inte minst senaste månaderna och ett år där jag känt målgång och bockat av flera saker som ”uppnådda”. Tänker då bland annat på stoltheten med stolsitsarna jag gjorde klart för någon månad sedan där de blev precis så som jag hade tänkt när jag började trots att det var en teknik som jag själv byggt ihop från två andra tekniker och egentligen aldrig gjort innan utan byggde upp i tanken, räknade, testade och sedan genomförde. De är både vackra och håller hög kvalitet. Komma till den nivån har tagit några år. Sjutton så många timmar med framgång och bakslag, men nu är jag där!
 
Har jag något nyårslöfte jag skulle vilja ge för 2017? Ett nytt mål att uppnå? Ja, under 2017 vill jag göra klart min CiFT certifiering! Tror fortfarande det är betydelsefullt att fortsätta i riktningen med någon form av certifiering eller diplom som kan visa att arbetet man gör håller hög kvalitet för även om jag vet det är det inte alltid en kund ser skillnad. Har fortfarande ett antal steg kvar innan certifikatet är mitt. Men det ska det bli 2017!  Gott Nytt År!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln