Medveten redaktion

Blev överraskad och glad när jag kom hem i går! I köket låg ett personligt brev från tidningen Hemslöjd där en av redaktörerna på tidningen ville göra mig uppmärksam på artikeln om ”monumentaltoverskan” Ane Svenheden och att hon tänkt på Network Ulla. Kändes som högsta vinsten! Ett fint bevis på att man är medveten om Network Ulla. Gav mig energi att fortsätta kämpa för att riva fördomarna kring tovning och filtning och höja hantverkets status så den får mer uppmärksamhet.

Har i veckan också varit hos Hemslöjden i Landskrona och arbetat med planeringen av det internationella filtningsmötet våren 2018. Planerar att skapa en speciell sida där jag efterhand lägger upp information och berättar lite mer om arbetet. Kan redan nu säga att mötet startar torsdagen den 3 maj 2018 och pågår till söndagen den 6 maj. Boka in dagarna redan nu!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln