Registrering för textilkonferens i Borås öppen
 

European Textile Network, ETN, är en ideell förening för konstnärer, artister, hantverkare och kulturinstitutioner i Europa med syfte att utveckla det textila arbetet i Europa och samarbeta med organisationer utanför Europa. Föreningen startade 1991 under överinseende av Europarådet och har sitt säte i Strasbourg och ett sekretariat i Hannover.

Föreningen har vart annat år ett större möte och senaste träffen  2015 var i Leiden, Holland. Denna gång ska man träffas i Borås. Programmet startar den 13 september 2017 och pågår sedan till den 19 september.
 
Tittat på programmet. Många intressanta saker, inte minst föreläsningarna under helgen. Det kommer också finnas workshops. Du behöver inte vara medlem för att delta, men avgiften är naturligtvis högre. Samtidigt kan det vara ett bra tillfälle att göra fler kontakter även utanför tovningsvärlden. Och samtidigt berätta om tovning för andra. Om du vill veta om programmet finner du mer information här.

Etiketter: konferens etn

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln