Tio punkter att skriva under

Vill du arbeta för ett ökat utnyttjande av ull. Skriv då under denna uppmaning från Campaign for Wool!

Campaign for Wool är, som jag tidigare skrivit, ett engelskt initiativ som sedan 2010 arbetat för att få ullproducenter, designers och tillverkare att arbeta mer tillsammans för att ge den brittiska ullindustrin en nytt vind i seglen och stoppa trenden med nedläggningar av den småskaliga ullindustrin. Idag omfattar kampanjen inte bara England utan också länder som Frankrike, Japan, Holland och Norge.

I oktober förra året möttes Prins Charles, som är frontfigur för Campaign for Wool , varuhuset Marks & Spencer och 250 personer from olika delar av ullindustrin för att diskutera hinder, möjligheter och hur ett ökat utnyttjande av ull kan stödja en ökad hållbarhet. Tillsammans listade man också 10 egenskaper och fördelar med ull ihop med en försäkran om att garantera djurens väl som man lagt upp och bett fler företag att skriva under. Jag är inget företag, men tänker att ju fler som skriver under desto större genomslag. Vill du också stödja?
http://www.campaignforwool.org/the-campaign/the-dumfries-house-declaration/

Etiketter: campaign for wool

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln