Gissningstävling

Vad inspirerade mig till hängsmycket? Inte mycket likt. Ledtråd – lika lätt som ull och populärt på bio. Klicka på Läs mer för att få svaret. Vad inspirerade mig till hängsmycket? Inte mycket likt. Ledtråd – lika lätt som ull och populärt på bio. Klicka på Läs mer för att få svaret.

Varit lite tyst på sidan några veckor. Betyder inte att det aktiviteter legat nere, bara att tiden varit knapp.

Programmet för nästa års konferens i Landskrona börjar komma på plats. I går presenterade jag innehållet för styrgruppen för IFA som godkände det hela. Det blir workshops (med inriktning på svensk ull), utflykt, presentationer och naturligtvis ett antal middagar och luncher med möjlighet att träffa nya och gamla vänner. Något som jag alltid satt värde på när jag varit på konferenser. 

Anmälan börjar den 15 januari 2018. Om du är medlem i IFA kan du börja anmäla dig redan den 15 december 2017. En mer detaljerad beskrivning av innehållet kommer i höst när ett antal detlajer till är spikade.

Ett popcorn! Ordet popcorn får mig alltid att skratta till och har alltid varit en figur jag velat testa göra i ull. Så när vi vid vår allra sista träffa på HV i våras skulle göra en fetisch var det helt naturligt att försöka göra ett popcorn. Nu blev det kanske helt likt, men det är min symbol för resan att ha gått från nybörjare till att nu vara en tovare med kunskap och kompetens. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln