När kommer material?

Presentation av konferensen i foldern Hemslöjdsnytt som ges ut av Hemslöjden i Skåne. Presentation av konferensen i foldern Hemslöjdsnytt som ges ut av Hemslöjden i Skåne.

Börjar få fler och fler frågor om det detaljerade programmet för den internationella tovningskonferensen i Landskrona, priset och när man kan börja anmäla sig. Därför summerar jag här.

I mitten av december kommer det detaljerade programmet vara klart och upplagt på webbsidorna både för Hemslöjden i Skåne https://hemslojdeniskane.se/ifa2018/ och International Feltmakers www.feltmakers.com/agm/. Programmet kommer innehålla en översikt över dagarnas olika aktiviteter samt en kort presentation av föreläsare, lärare och utflyktsmål. Det kommer också finnas praktisk information om exempelvis bra sätt att ta sig till Landskrona och ett par tips var att bo.

All anmälan kommer att ske via webbsidan för Hemslöjden i Skåne. Medlemmar i IFA och medlemmar i hemslöjden Skåne kan anmäla sig till en reducerad avgift. Anmälan kommer att vara öppen till den 25 mars 2018.

I och med att konferensens presentationer kommer vara på engelska kommer också allt material att vara på engelska så att ingen känner sig överraskad när konferensen väl börjar.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln