Programmet är klart

I och med att konferensen är internationell är all information på webbsidan för Hemslöjden i Skåne på engelska. I och med att konferensen är internationell är all information på webbsidan för Hemslöjden i Skåne på engelska.

Nu är programmet för den internationella tovningskonferensen i Landskrona 3-6 maj 2018 klart. Är du intresserad? I så fall kan du hämta det på webbsidan för Hemslöjden i Skåne www.hemslojdeniskane.se/ifa2018 och International Feltmakers, www.feltmakers.com/agm/. Programmet innehåller agendan med tider och innehåll för planerade föreläsningar, middagar, workshops och utflykt.

Pris och registrering
Priset för konferensen är 3700 SEK för de som är medlemmar i International Feltmakers, IFA, och 4150 SEK för icke-medlemmar. Prisskillnaden motsvarar kostnaden för ett års medlemskap i IFA.

Registreringen öppnar den 11 december 2017. Alla kan anmäla sig redan nu men i och med att konferensen också är ett årsmöte för International Feltmakers har medlemmar förtur fram till den 15 januari 2018.

All registrering sker online på www.hemslojdeniskane.se/ifa2018 och du kan välja att antingen betala med faktura och eller betala direkt. Bokar du innan den 14 februari 2018 och väljer betala med faktura behöver du inte betala förrän senast 28 februari 2018. Senaste dag att registrera sig är den 25 mars 2018.

När du registrerar dig ska du ange vilken workshop du helst önskar och vilken du har som andra och tredje val. Du finner en närmare beskrivning av innehåller för respektive workshop i ett separat dokument. På samma sidor finns också ett dokument med lite praktisk information om hur du kan ta dig till Landskrona och ett par ställen att bo.

Post-conference
Efter helgens konferens anordnar Hemslöjden i Skåne ytterligare tre workshops för den som fortsätta lära nytt. Liz Clay kommer att ha en tredagarskurs i ”Pleated Scarves and Wraps” och Heidi Greb en fyradagarskurs i “Waistcoat/Bolero with “Ecofur””. Eva Berg kommer också att i tre dagar hålla en fördjupad i traditionellt yllebroderi. Alla dessa kurser bokas separat.

Etiketter: konferens

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln